Seguros de accidentes  

  CONDUCTOR! SAPS QUE NO ESTÀS PROU ASSEGURAT...!

Saps que mentre tu condueixes el teu vehicle tots els altres ocupants estan assegurats amb una cobertura millor que la teva.... Saps que si mai tens un accident seràs l'unic que estarà desprovist d'una bona assegurança, mentre els altres si que ho estaran...!

Conductor...vols tenir una bona assegurança d'accidents?

 
   

 

Seguros de vida  

Assegurances de Vida

Tingui la seguretat que, davant de qualsevol imprevist greu, la situació econòmica de la seva família no es veurà afectada. És una assegurança molt important ja que, garantir l'estabilitat de la seva família n'és la prioritat. Deixi'ns assessorar-lo sobre quines són les cobertures que vostè necessita i els capitals que hauria de tenir coberts. Després buscarem la millor de les solucions dins del mercat, al millor preu.

     
Seguros de salud  

Assegurances de Salud. Tenim una pòlissa de salud des de només 17,56€ al mes

Si desitja tenir la llibertat d'escollir el centre mèdic que atén a la seva família, la millor assistència hospitalària possible, la assistència extrahospitalària amb la més àmplia selecció de proves mèdiques complementàries i mitjans de diagnòstic d'alta tecnologia, aquesta es la seva assegurança. Esculli la que més s'ajusti a les seves necessitats i a la seva butxaca. Si vostè o la seva família, no acostumen a anar molt al metge però voleu tenir la màxima cobertura sense perdre prestacions, el producte Fleximèdic és el que vostè necessita. Contracti-la des de tan sols 17,56€ al mes.
Més informació a la secció OFERTES: CAMPANYES I OFERTES.

     
Seguros de accidentes  

 

Assegurances d'Accidents

Protegeixi's contractant la seva assegurança d'accidents entre les pòlisses de les millors companyies especialistes del sector.
     
Seguros de hogar  

Assegurances de Llar

Siéntase còmode a casa seva. No li podem assegurar que mai vagi a patir una eventualitat, però sí li podem ajudar a tenir la màxima tranquil·litat protegint el seu patrimoni. També podmos garantir-te que el nostre pòlissa de llar ha estat fet a mida, i és la pòlissa més complet del mercat. Ja que cobreix garanties que la majoria de les comañías exclouen. Aquest producte és especial per al Club Català de Corredors, la qual cosa aquest corredoria és membre.

A més aprofiti la nostra oferta en contractar la seva pòlissa de llar. Fins a un 20% de descompte fins 2015.08.31. Més informació a OFERTES.

     
Seguros de automóvil  

 Assegurances d'Automòbils

Tant si necessita una cobertura bàsica como si desitja les màximes prestacions, disposem d'un gran ventall de preus i possibilitats de contractació, buscant sempre la millor solució asseguradora per als nostres clients.

Sammy Thomas Corredoria d'Assegurances ha incorporat a la seva pàgina web el MULTITARIFICADOR  per a cotxes. Això suposa un gran avantatge per als seus clients, i per a persones que estiguin interessades en un preu més reduït, amb la possibilitat de tenir diverses cotitzacions a la vegada amb diferents companyies d'assegurances. Una vegada que el client hagi calculat el preu i hagi decidit quina és la millor opció, simplement caldrà afegir el seu número de telèfon i marcar l'horari de disponibilitat perquè la mateixa Corredoria es posi en contacte. El client també pot trucar directament per sol · licitar l'emissió de la pòlissa. Tot això es fa en menys de 2 minuts.

     
 despachos    

Assegurances de Comerços i Oficines

Una oficina, comerç o nau de qualsevol activitat necessita una assegurança de qualitat, que tingui en compte la seva activitat per tal de què tots els imprevistos que puguin ocórrer quedin coberts de forma correcta. Assegurances
per a botigues, tallers, industria, etc. Conegui la nostra proposta d'assegurança i el seu preu amb tot detall i claredat. Li farem una proposta que no podrà rebutjar.

     
Our insurances
Nuestros seguros

We analyze the market to find the best insurance solutions that will adapt to your current and future needs. We take into account your financial circumstances and we will be by your side whenever you need us.

Special Offers
Busca tu campaña

Find and benefit from the best deals on the best companies.

•  Vehicle insurances
•  Home insurances
•  Life insurance
•  Pet Insurance
•  Special business offers
•  Health care insurance

Newsletters
Busca tu campaña

Subscribe to our newsletter and enjoy all the information from the comfort your e-mail

 

Polls
Polls
Who would you trust most to do your insurance with?
A Profesional Independent Insurance Broker
Your local Bank
A direct line insurance company
Who would you trust most to do your insurance with?
A Profesional Independent Insurance Broker
94%
Your local Bank
4%
A direct line insurance company
2%

Sammy Thomas Correduría de Seguros S.L.U.
Pza. Marqués Del Camp,9 - 10 Entlo.1ª 17001 Girona
Tel: 972 22 16 39 | Fax: 972 20 40 38 | Email: admin@sammythomas.com
Legal notice
Privacy policy