Qui som?

Sammy Thomas S.L.U Correduría de Seguros es constitueix a l’any 2006 amb una clara vocació de servei orientada a la petita i mitjana empresa i als particulars.

El nostre principal objectiu és la defensa dels interessos dels nostres clients. Comptem amb professionals amb una llarga i contrastada experiència per tal d’oferir un servei personal i de qualitat.

Sammy Thomas porta treballant com a mediador d’assegurances des de l’any 1992. Des d’un bon principi, Sammy tenia molt clar que el futur era crear una Corredoria d’Assegurances, fet que el permetia poder oferir més assegurances a tots els seus clients.

Sammy també té un màster en assegurances i direcció d’empreses. També, té un equip de professionals que porten al seu costat més de 16 anys.

 

Dades legals:

Autorització Nº.reg. Direcció General d’Assegurances J-387GC    www.dgsfp.meh.es/sector/registrospublicos.asp

Concertada assegurança de responsabilitat civil i de caució segons Llei26/2006 de 17 Juliol.

La Corredoria desenvolupa una activitat mercantil professional que, conforme al Art. Número 26.1 de la Llei 26/2006, 17 de juliol, consisteix en:

  • La mediació en els contractes d’assegurances privades
  • Sense mantenir vincles contractuals i que suposin afecció amb les entitats asseguradores
  • Oferint l’assessorament, independent, professional i imparcial

El nostre servei professional es dirigeix a aquelles persones que sol·licitin la cobertura dels riscos al fet que es trobin exposats les seves persones, els seus patrimonis, els seus interessos i les seves responsabilitats.