Treballem per a Vostè. Sens dubte és el protagonista de la nostra empresa. Enfront de la poca claredat, li oferim transparència. Davant els seus dubtes, li oferim la màxima professionalitat, alta qualificació i amabilitat del nostre personal.

Per a nosaltres, l’important és la seva família, el seu negoci i vostè.

ASSEGURANÇA D’AUTOMÒBILS

Hi ha moltes assegurances en el mercat però només alguns marquen la diferència.

PÒLISSA DE VIDA
Tranquil·litzar l’estabilitat de la seva família és una prioritat.

Li garantim els millors preus en assegurances de vida. Les nostres noves tarifes li estalviaran fins a un 70% en les seves primes d’assegurança de vida reals. No només garantim un preu barat sinó també una gran companyia d’assegurances darrere del que oferim.

L’assegurança de vida és obligatori, quan un necessita protegir la seva família. Si té una hipoteca amb el banc que li va donar el seu préstec, llavors estic segur que les primeres que està pagant són costoses.

Demani’ns una cotització gratis ara, i comenci a estalviar molts diners cada any en la seva assegurança de vida.

PÒLISSA DE SALUD

La ùnica pòlíssa que la seva família no podrà prescindir.

Aquí, a Sammy Thomas Insurance Brokers, trobarem una política de salut que li garanteix el que més li importa: el benestar de la seva família, garantint la màxima qualitat en l’atenció mèdica i el toc personal que busca quan visita a un metge o visita hospital .

Sense llistes innecessàries, llargues esperes o administració complicada. Segui i gaudi de la tranquil·litat de tenir cobertura mèdica a la llar i en milers de clíniques associades i amb més de milers de metges a tot Espanya.

Atenció d’emergència, atenció primària, especialistes, aparells de diagnòstic, hospitalització i cirurgia: amb les nostres polítiques de salut, tot està cobert, també tenim polítiques que no tenen límits per a les despeses (excepte les pròtesis). A més, pot aprofitar l’assegurança de viatge complementari a tot el món en cas d’una emergència.

Dins de les empreses amb les que treballem, vostè és qui decidirà a quina mèdics o a quins hospitals de les xarxes d’atenció mèdica vol anar. També pot triar una de les nostres polítiques que li permeti anar a qualsevol metge o hospital que desitgi. Vostè paga per avançat i tornarem seves factures de 80% a 100%, depenent de la política que hagi retirat.

PÒLISSA DE LA LLAR 

Et sentiràs segur amb la nostra pòlissa d’assegurança de llar a mida.

Quan es tracta d’assegurar la seva llar, només desitja la millor cobertura possible. Hem dissenyat una política que s’adaptarà a totes les seves necessitats a l’assegurar la seva propietat. En temps de crisi, un necessita tenir la millor cobertura possible contra el robatori o un atac.

¿Preocupat per les seves joies fora de casa? No es preocupi més, tenim una política que cobrirà joies amb una cobertura mundial.
Per a aquells que només volen la millor portada, podem oferir-li una coberta ALL RISK, tant en contingut com en construcció, com una coberta opcional. Amb una cobertura de responsabilitat civil de fins a 1.000.000 €, pot sentir-se protegit de forma segura en cas que vostè o els membres de la seva família causin danys a persones o coses de tercers. Amb una cobertura mundial.

La nostra pòlissa d’assegurança de llar cobreix el que la majoria de les companyies han exclòs en les seves pòlisses. No us preocupeu si no té proteccions importants en la seva llar, si té menys de 75,000 € en continguts, no necessita tenir acer, barres, alarmes connectades, etc.

Vius en una àrea no poblada? També podem cobrir el robatori, a un preu fantàstic i amb cobertura completa.

On estem?

Desitja contactar amb nosaltres?