Missió, visió, valors

La nostra missió

Som una corredoria d’assegurances dirigida a empreses i a particulars. El nostre objectiu principal és la defensa dels interessos dels nostres clients, la qualitat del servei i l’assessorament personal i professional de forma continuada.

Analitzem la situació personal, familiar i patrimonial dels nostres clients per ajudar-los a identificar les seves necessitats.
Prioritzem amb ells aquelles que vulguin solucionar i busquem dins del mercat les millors solucions asseguradores.

Mantenim en el temps les cobertures i les adaptem a les noves situacions.

Un dels nostres principals objectius és donar solucions als nostres clients ANGLESOS EXPATRIATS. Portem anys treballant i buscant productes especials per a cobrir aquells riscos que ells estaven acostumats a tenir en el seu país d’origen.

La nostre visió

Protegir els interessos dels nostres clients davant les companyies.

Els temps canvien, els nostres clients també evolucionen. Nosaltres canviem i evolucionem amb ells. Els nostres procediments s’adapten als nous temps i a les noves necessitats.

Estem el més a prop possible dels nostres clients.

Els nostres valors

Assessorament continuat al client.
Recomanar el millor contracte d’assegurança: “Solució a les seves necessitats”
Mantenir en el temps les cobertures d’assegurances adaptades a les necessitats del client.
Atendre i intervenir en la resolució dels sinistres.
Els nostres clients es mereixen el millor, per aquesta raó, contínuament sondegem el mercat, revisant els productes asseguradors.

Treballem amb companyies líders del mercat. Només seleccionem aquelles que ens ofereixen els estàndards més alts de qualitat.